Interneto platybės

Posted by on 2010 m. rugsėjo 12 d., sekmadienis


Kuo rečiau bloginu, tuo sunkiau prisiversti rašyti vėl. Atrodo minčių pilna, bet jos taip, pist, ateina ir pabėga nespėjusios įsiamžinti rašytiniu pavidalu. Norėčiau turėt minčių iš galvos, į mintis ant popieriaus/pc ekrano, konverterį, kad taip paspaustum mygtuką, o jos pačios ima ir susirašo. Man tereikėtų atlikti redaktorės darbą ir viskas. Va tada tai būtų 100 post per day. Bet neturiu jokio konverterio ir esu Žostka* tinginė, todėl šiandien pusę ryto praleidau ieškodama inspiration'o svetimuose bloguose, t.y. tų svetimų blogų, kur galėčiau kažką protingo/juokingo/nematyto/matyto bet pamiršto/gražaus/bjauraus bet verto dėmesio surast ir su jumis pasidalint. Taigi, šiandienos, ir ne tik, atradimai + trumpi komentarai.
1. logic+emotion - laaabai įdomus tik šiandien užmatytas tinklaraštis apie, net sunku nusakyt apie ką, apie marketingą, technologijas, inovacijas, social media, etc. Rekomenduoju karštai. Beje, blogas bent jau kol kas pasak Advertising Age užima 29 vietą kasdien atnaujinamame marketing blogs reitinge. Neblogai, ką?
2.800 Ceo Read - business knygų apžvalgų ir šiaip įdomių minčių dalykla. Pati 800 CEO READ kompanija užsiima verslo tematikos knygų prekyba.
3. fashiony.ru - nukrypstant į šalį nuo rimtumų, neseniai atkapstytas gėris, kuriame kas rytą/vakarą dabar bent po 15 min praleidžiu. Galbūt ne itin patrauklus interfeisas, bet užtat labai patogu naršyti ir kasdien galima rasti atnaujinimų (kartais net ne vienetais, o dešimtimis postų). Blogas apie šmutkes, grožį, madą, etc. Daaaug gražių paveiksliukų (mėgstu kartais kai nereik galvoti). Tiesa, daug gramatinių klaidų ir lievos stilistikos (bet whatever, vis tiek ne gimtoji kalba :D), užtat nereikia naršyti po 20 skirtingų tinklapių norint pažiūrėti ką rudeniui siūlo ZARA, kaip kur praėjo Fashion's Night Out, kas buvo ant paskutinio Vogue viršelio ar kaip atrodo Maskvos tūsofsčikai. Rekomenduoju net jeigu nemokat skaityti rusiškai.
4. copyblogger - patarimai kaip auginti savo web site'ą norint pritraukti daugiau dėmesio/pinigųųų/srauto, etc. Paprastai suprantamai parašyta, radau tik šiandien, bet manau dar ne kartą ten sugrįšiu.
5. Šyza - negaliu nesusilaikyti nepademonstravusi savo nuostabiojo proto (blush). Va, man čia yra labai juokinga ir įdomu, nežinau kaip jum, aš kartais mėgstu kvailus bajerius. Jo, miauksinčias kates per visą internetą irgi, tik va žiūrėti per youtube'ą, kaip kas nors krenta ir susitrenkia galvą ar tarpukojį , susilaužo ranką or sth, nemėgstu. Taigi, grįžtant prie svetainės, kai bus liūdna, trūks mindfucku, keep on pressing next.
Užteks gal šiandien, ir taip žadu daryt kaip minimum double post'ą, nes dąr kitom temom reik pablogint.
* Kodėl viršuje prie žodžio "žostkai" buvo žvaigždutė? Prisiminiau ne taip seniai vykusią pjankę su kursiokėmis ir jų žodžius apie tai, kad vilniečiai labai dažnai sako "žostkai", "šyza" ir dar kažką. Tai va, čystai true čia, pati pastebiu kaip žostkai daug kartų pasakau "žostkai". Šyza kažkokia.

Leave a Reply