Cukrinė sintetika

Posted by on 2010 m. kovo 30 d., antradienis

Po paskutinio piktesnio postuko reiktų harmonizuot situaciją ir parašyti apie kažką pozityvaus. Kadangi man pozityvas yra neatsiejamas nuo muzikos, pasidalinsiu paskutiniu atradimu iš sintetinių garsų lentynos. Netyčia atkapsčiau
Oliver Koletzki albumą - Grossstadtmarchen. Praklausiau ir užsimaniau vožtelėt sau galvon, nes gi nū OMFG, kur aš buvau anksčiau?! Albumas nėra naujas - relyzo data 04.09.2009, tai pusmetuku kaip ir pavėlavau, bet whatsoever - garsai nuo sta būs.

1. This Is Leisure (feat. Mieze Katz) - įsivažiavimui sueis, bet ne favoritas. Spustelim, paklausom

2. Zuckerwatte (feat. Juli Holz) - toks saldžiai liūdnas, su minkštu vokišku vokalu. Nemoku vokiečių, todėl kalba man dažniausiai skamba labai grubiai ir sukelia asociacijas su hitleriais visokiais, bet čia taaaip švelniai viskas skamba, kad, atrodo, dar porąkart ant repeat'o prasuksiu ir lėksiu pirkt "vokiečių kalba per 30 dienų" knygutės :DD Jau pats pavadinimas "zuckerwatte" (cukrinė vata) viską pasako ir galima nesuprast (kaip kad mano atveju yra) apie ką ten dainuojama, tačiau tokia deep'inė, priverčianti viską viduje virpėt, muzika ir nereikalauja žodyno. Klausom.

3. U-Bahn (feat. Axel Bosse) - Vyriškas vokalas. Patinka. Klausom toliau.

4. Kusskompatibel - jokių žodžių, smagūs garsai, o dar smagiau būtų atsigerinėt pagal juos ką nors skanaus. KLAUSOM

5. Warschauer Strasse - skaitom 4to aprašymą. Klausom čia.

6. Hypnotized (feat. Fran) - čia jau galima suprast ką dainuoja, nes angliškai pagaliau. Gražus trackas, tokius priskiriu "sexy gabal" kategorijai. :D Klausant reikia gurkšnoti mojito.

7. Kleines Zwischenspiel - toks px (atsiprašau) nesiplėsiu pliurpdama apie šitą

8. Headshaped Box (feat. Kate Mosh) - vokalas pure sex. Gabalo atmosfera niūresnė. Šito reik klausyt kai kur nors važiuoji ir lyja. Pvz.: trulike, bobučių apsupty, kad išneštų truputį out of space. (jus, ne močiutes :D ) spausti

9. These Habits (feat. Pyur) - last but not least, gražus, organiškas track'as. Tinka pasileist ir skandint liūdesį pigiam šampane iš IKI ( Attention, alkoholikai! tas pigiausias kur kainuodavo 4.99 berods, dabar TIK 4,09. :D)

Malonaus klausymo. (klausyt reikia garsiai, beje. Kad girdėtumėt daug ŽEMŲŲŲŲ.)

Leave a Reply