I'm soo british today. Apie orą

Posted by on 2010 m. kovo 22 d., pirmadienis


Pastebėjau, kad mano fizinė ir emocinė savijauta beveik proporcinga orui. Va pvz šian šian pažiūrėjau pro langą dieną, o ten saulė ir nesimato sniego, ir nelyja, ir sausas pilkas asfaltas (nu bent man taip matės) ir iškart taip ahhhh (mm) ! Ta proga, net prisiverčiau pajudint kojas, rankas, klubus nu ir viską ten, įskaitant smegenis t.y. pasportuot ir pasimokyt anglų. :D (pasiekimas!) Ką tik parašiau tą šypsenėlę ir pagalvojau, kad žiauriai nesolidžiai atrodo. Liūdesiukas (pasigavau žodį iš vienos grupiokės).
Pavasariškai dienai smagus gabalas:

o čia calvin harris to paties gabaliuko remixas:


Kartais laaaaabai mėgstu paklausyt tokios neįpareigojančios muzikytės, nes vien dramenbeisais ir dabstepais sotus nebusi. ( čia turi būt daug žvengiančių šypsenėlių)
A, o dar nesveikai mėgstu Calvin Harris. Jaučiu dar negirdėjau man nepatikusio jo kūrinio. Nors groja kažkokį ten electro pop or what, bet nu žiaauriai za***bis man, negaliu nenusikeikt čia, atleiskit ir nemuškit. Gal kada pribręsiu kokio jo albumėlio recenzijos parašymui. Šiam kartui tiek.

P.S.: Kokį stresą ką tik apturėjau - netyčia paspaudžiau back ir maniau, kad jau išsitrynė viskas, bet tfu tfu tfu - viskas liko kaip ir buvo (whew). Vsio, atukas! :D

Leave a Reply