zdarofff

Posted by on 2010 m. kovo 16 d., antradienis

Kažkaip jaučiu, kad šita vieta nebus dienraščiu, o ir iki savaitraščio nepatemps, bet gal bent mėnraštį iš jos bandysiu padaryt. Nuo paskutinio posto kažkaip nieko tokio, kas pramuštų ant rašymo neįvyko lyg ir, o jei ir įvyko, tai bijojau rašyt, nes buvo tokia athodna potūsinė būsena, kurios metu man būna moralinės pagirios ir galiu prirašyt/-šnekėt/-galvot ne visai tą, ką reikia. Moralas: kad ir kaip būtų kvaila, maža gėrimų kaina tūsuose pasirodo signalizuoja apie NEkokybę, todėl reik geriau, einant į visokias neaiškias kamurkes, padaryt normalų pre-partį, vietoj to, kad po to gert KAŽKĄ (alų (?) ) už 4 litus ir kitą dieną sėdėt klasės susitikime, žiūrėt į saladinius ir galvot, kad tuoj tuoj bus P****c. Dar noriu nerašyt apie alkoholį, bet nū man taip gaunas, nors parašau ir man gėda. Bet tarkim aš čia viešai išpažįstu nuodėmes. OK? By the way, galvoju reik daryt gal taip: vienas postas tipo intelektualus, kitas - apie alų, ir pan. Ne? OK? jo? whatever :D
O dabar geri dalykai atrasti/nutikę/aplankyti nuo paskutinio posto (haha, laikas matuojamas tarpais tarp postų. +- mėnuo): 1. Knygų mugė. Atsimenu sėdėjau su viena drauge coffee-inn'e ir sakiau, kad reiks būtinai nuvažiuot, o iš jos išgirdau frazę, kurios dabar neatkartosiu, bet esmė tokia: kam mokėt už tai, kad pažiūrėtum į knygas, jeigu gali for free nueit į knygyną? Atsakiau, bet pasikartosiu čia visiems, kas irgi taip mąsto- c'mooon: 7 lt ar kiek ten tikrai nėra daug už: visus knygynus, leidyklas, žinomus rašytojus, visokius Čekuolius, etc ir konferencijas su jais, vienoje vietoje, su galimybe paklausti, pačiupinėti, paskaityti, nusipirkti pigiau (taip, gerokai, pigiau) kažką, ko kitą dieną galbūt tikrai nesusiruoštum nupirkt, nes gi geriau pratūsint tuos litus (patirtis). Kaip minusą galiu įvardyt tik nesveikai didelį žmonių skaičiu ( nors kartu ir džiugu, kad žmonės dar skaito. nu ar, ok, bent jau vaidina, kad skaito dar kažką, išskyrus feisbuko how lucky are you today)). Tai vot, pasigirsiu savo laimikiu, jei taip tai galima pavadint - nusipirkta už 12 lt knyga :

~ recenzija: http://www.patogupirkti.lt/book/book.asp?isbn=9955-13-095-4 parašyčiau pati, bet nū kam, jeigu jau kažkas už mane parašė xD bet šiaip jau 1/3 gal perskaičiau, tai viskas kaip man patinka: sveika(ir nelabai) ironija, marketinginiai visokie dalykėliai tipo PR, reklama, etc, grybai, truputį šyzos, polnyj nabor koroche Džiaugiuos, kad rusų kultūra man nėra svetima ir galiu laisvai knygą skaityt originalo kalba. Ieškosiu kitų kūrinių.
So, kad nenuvargtų skaitytojų akytės, tai, ką noriu parašyt, sutalpinsiu į porą postų, nes pvz man ne tiek fiziškai, kiek psichologiškai lengviau yra perskaityt keletą trumpesnių straipsnių/postų, negu vieną ilgą. See u tuoj tuoj.

7 Comments

  1. "c'mooon: 7 lt ar kiek ten tikrai nėra daug už: visus knygynus, leidyklas, žinomus rašytojus, visokius Čekuolius, etc ir konferencijas su jais, vienoje vietoje, su galimybe paklausti, pačiupinėti, paskaityti, nusipirkti pigiau (taip, gerokai, pigiau) kažką"

    Taigi, nuoširdžiai dabar man pasakyk kiek konferencijų ten aplankei? Kokio rašytojo interviu liūdytoja buvai? Matei ten bent kokius Čekiuolius?:D

    Apie žmonių kiekį net nekalbu. Tik juos ten tematai, nors knygų apžiūrėt atvarei (ar ne?).

    "su galimybe paklausti, pačiupinėti, paskaityti, nusipirkti pigiau (taip, gerokai, pigiau) kažką"
    Knygynuose yra pardavėjai/konsultantai, tad gali ir ten paklaust ir pan. Ką jau kalbėt apie pačiupinėjimus ir paskaitymus (tam Gedo gatvėj yra sofutė, o Pilies gatvėj net kavos prie knygos gali nusipirkt ir pasedėt).
    O tau bilietas į parodą+knygos kaina neišėjo daugiau negu ta knyga knygyne?:> Beja, Trakų gatvės knygyne visoms knygoms -50% šiuo metu. A fuckin' bargain, atsiprašat.:}

    Išvada - geriau perkantis batus ir į vieną kitą knygyną užlėkt, negu tįstis į litexpo specialiai. Čia tik mano nuomonė, but still.

    Čiau,
    draugė iš Coffee inn'o :*

    AtsakytiPanaikinti
  2. Konferencijoj su Melvin Burgess buvau (ne, ne 5 min, beveik iki galo ), mačiau ir girdėjau Čekuolį. OK? Ir knygyne tikrai laisvai neapčiupinėčiau ir nepavartyčiau tokio kiekio knygų ir leidinių per 4h, nes mane tiesiog išvarytų iš ten. Ir dar, man atrodo, kad ir for free ten nevarytum, nes it's not your cup of tea, ne? (atsimenu, kaip tempdavai mane iš knygynų xD)
    ;* einam kavos! :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oj oj oj:D Tiesiog man atrodo reik jamt ir skaityt, o ne vaikščiot ir čiupinėt:>
    O for free tikrai nevaryčiau, nes būtų dukart daugiau žmonių. Nors užmušk, bet nepatraukliai atrodo http://www.cityout.lt/userfiles/images/manto/FB-SM127507.jpg ://
    Daj denek, pajdiom:D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kad skaityt, reik zhinot ka skaityt, o nepachiupinejus nesuzhinosi.
    O kavos tai galima bez deneg, t.y. su vandeniu ish po krano ir kava ish pakelio xD

    AtsakytiPanaikinti
  5. O kavos pakelį iškak*sim, jam juk nereik deneg:D

    AtsakytiPanaikinti
  6. jau du šaukštelius kavos tai rasiu gal jau, jmj, nupisim iš tėvų :DD

    AtsakytiPanaikinti
  7. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti